Lite av en Rövfredag faktiskt!

Dagen började bra med 2 pigga glada barn! Vi hann ner i ljusgården till kl10 och var med på lekterapins lucköppning, supermysigt, Chelsea fick öppna lådan och konstaterade att den innehöll en hatt (läs ängel)! Haha 
 
sen gick vi vidare till lekterapin där Chelsea direkt tog plats i lekköket och bakade kakor och drack kaffe för fulla muggar! Hon hade så roligt och var för en gångs skull fokuserad enbart på leken och inget annat, sen skulle vi gått på sångstund veckans höjdpunkt! Men då började rövdagen!
 
Man hade fått besked om att någon som var på lekterapin i tisdags när vi var där hade fått vattkoppor idag! 
Alltså var vi eventuellt utsatta för smittan! 
Så vi blev uppskickade på rummet och Chelsea blev såklart ledsen, men det botades ganska snabbt med lite gungning! 
 
På rummet blev vi till en början isolerade, hatar isoleringen! Vet att den är nödvändig men det är fruktansvärt jobbigt att vara beroende av andra för minsta lilla grej utanför rummet! 
 
Jack somnade middag och vi fick besked att barnen ska få immuglobin mot kopporna för säkerhetsskull, då vattkopporna är riktigt farliga för Chelsea. 
 
Martin hämtade lunch och Jack vaknade med feber 39grader, så jag fick snällt packa med mig lunchen och Jack och gå till Ronald. 
 
Väl där kolla hur vi ska förhålla oss till den kanske ev vattkoppsmittan. 
 
Då dom fram till att vi efter 10dar (när man börjar smitta) måste åka hem och va hemma 11dar till (tills ev utbrott är förbi) alltså till den 25:e december!
Sen sa dom att vi måste åka hem på en gång, och vid tanken på att behöva köra själv hem 25 mil, med sommardäck med trött och febrig, ledsen Jack och inte få komma hit förrän 25:e igen gjorde att jag bröt ihop och grät en Stund! 
 
Sen ringde martin och chelseas läkare, som förklarade att vattkopporna inte kan ha smittat Jack så fort, han verkar dessutom ha ont i halsen, så är nog snarare nån förkylning som gett honom feber! Så vi får va kvar här över helgen och invänta att han får vattkoppsvaccinet. Men sen mellan dag 10 och 21 måste vi lämna huset ifall Jack skulle kunna smitta! 
 
kul jul, tänkte vi! 
 
Men avd ordnade mitt i allt kaos så att Jack och jag får ett annat boende under den tiden så vi slipper åka hem! 
 
Så när Jacks feber och förkylning har släppt, får vi komma till Chelsea igen! :) 
 
Hennes välmående perioder är ofta korta och sällsynta så det gör verkligen ont i mig att inte få spendera den underbara tiden med henne! Får facetimea med dom ist! 
 
Jag hoppas verkligen bara att inte hon får vattkoppor och allt vad det innebär för henne! en men dom säger att det är väldigt liten risk att hon smittats, så jag hoppas dom har rätt! 
 
Vi får hoppas Jacks förkylning ger med sig på ett par dar,  så vi får vara alla efter helgen igen! 
Det känns väldigt ensamt utan Martin och Chelsea! 
 
Dagen började iaf jättebra! Och Chelsea har haft en jättebra vecka med massa energi och i stort sett kräkfri, och det är sällsynt! så får försöka glädjas åt det ist! :) 
 
 
Hoppas ni får en bra helg! :) 
Georgiana
2014-12-05 @ 19:19:47

Fina lilla flicka!
Jag känner verkligen med dig, alla känslor och tankar. Jag håller tummarna för att hon klarar sig och även sonen din.
All styrka till er ❤




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0